Particulieren

 

In de particuliere markt leveren wij precies hetzelfde vakmanschap als aan het bedrijfsleven en de overheid.
Dat maakt Bouw- en aannemingsbedrijf Van Driel uit Maasdam al meer dan 120 jaar een betrouwbare partner.

 

Met een zekere regelmaat realiseren wij bouwprojecten bij verschillende woonpanden. Hierbij gaat het om:

  • verbouwingen binnen de woning
  • renovaties van een pand
  • realiseren van badkamers en sanitair
  • serres of andere aanbouw
  • dakkappellen

 

Kwaliteit bedrijfsleven naar de particulier
Overweegt een particulier om een huis te verbouwen of aanbouw te plaatsen? Voor zulke taken zijn alle specialisten bij ons werkzaam: van tegelzetter tot schilder tot stucadoor. Ons bedrijf waarborgt dezelfde kwaliteit bij zowel de zakelijke markt als de particulier. Zij voldoet aan dezelfde kwaliteitsnormeringen, zoals VCA en ISO-9001. Dit onderstreept dat wij ons werk uiterst professioneel uitvoeren.

 

Transparant Aanneemingsbedrijf
Bouw- en aannemingsbedrijf Van Driel is nuchter en transparant in haar werkwijze. Gedurende de hele operatie hebben wij één aanspreekpunt. Afhankelijk van het volume van de opdracht, bestaat dat uit één of meerdere personen.

 

Duurzaamheid
Budget en duurzaamheid staan centraal. Daarom bewaakt Bouw- en aannemingsbedrijf Van Driel het rendement van een pand na de hele bouwoperatie. Ook beperken wij de milieubelasting in onze werkwijze. Zo gebruiken wij zoveel mogelijk FCS gecertificeerde materialen.

 

Offerte
Wij vinden het belangrijk dat onze offertes volledig zijn en alle vragen van de klant beantwoorden. Daarom zijn onze prijsopgaves altijd duidelijk gespecificeerd en hanteren wij een vaste prijsafspraak. In het geval van onverwacht meerwerk geven wij dat tijdig aan.


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl