(semi)Overheid

 

 

Bouw- en Aannemingsbedrijf Van Driel uit Maasdam is een vertrouwd gezicht voor bouwopdrachten bij (semi)overheden. Onze traditie en ervaring van meer dan 120 jaar laten wij daarom voor zich spreken. Voor ons is niet alleen een goede eerste indruk belangrijk, maar wij gaan voor blijvend vertrouwen op de lange termijn.

 

 

Moet een (semi)overheidsgebouw worden verbouwd, gerenoveerd, onderhouden of opgeknapt? Bouw- en Aannemingsbedrijf Van Driel uit Maasdam heeft hiervoor een uitgebreide portfolio met relevante projecten. Wij zijn gespecialiseerd in bouw- of onderhoudsopdrachten bij:

  • gemeentes
  • onderwijsinstellingen
  • zorginstellingen
  • andere soorten overheden

 

Een aanspreekpunt
Voor (semi)overheden zijn wij een aanneembedrijf dat begrijpt dat communicatie heel belangrijk is omdat het soms om ingrijpende operaties kan gaan. Daarom heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt of een vaste stuurgroep. Deze overlegt met u op een heldere manier wat een verbouwing of renovatie inhoudt. Ook neemt het aanspreekpunt met u de laatste stand van zaken door. Omdat wij transparant en helder werken, bespreken wij meerwerk bovenop de aanneemsom ook tijdig met u.

 

Werkplanning
Voor u als (semi)overheid is uw werkplanning belangrijk als er personeel in het pand werkzaam is. Daarom beperken wij eventuele overlast zo veel mogelijk en waar nodig werken wij buiten kantoortijden.

 

Verbouwingen van onderwijsinstellingen
Wij bedienen verschillende soorten (semi)overheden. Bij ons is ook alle kennis in huis om scholen of andere onderwijsinstellingen renoveren of te verbouwen. Bouwplanning tijdens zomervakanties is hiervoor evengoed mogelijk. Vanuit onze jarenlange ervaring in scholenonderhoud en -renovaties begrijpen wij die behoefte goed.

 

Hang- en sluitwerk

Heeft u voor een (semi)overheidsgebouw ook nagedacht over goed en deugdelijk hang- en sluitwerk? Vaak is dat noodzakelijk omdat met name sporthallen en scholen soms langdurig onbeheerd en daardoor kwetsbaar zijn.

 

Wij brengen dit onder de aandacht, omdat wij gespecialiseerd zijn in de afgrendeling van dit soort panden. Daarom leveren wij o.a. sluitplannen voor gebouwen en wij verzorgen bijvoorbeeld toegangscontroles voor sporthallen en gymzalen. Afhankelijk van de situatie zijn onderhoudscontracten bij ons ook mogelijk.

 

Wanneer u hier meer of wilt weten, kunt u vragen naar de verschillende mogelijkheden.

 

Contact


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl